dimecres, 3 de setembre del 2014

Esmolar



Avui mati he esmolat el guinevet de cuina al taller on aquest mes acabaré el " programa de col.laboració social " ( xanxullu entre l´ajuntament i el s.o.i.b i viceversa ). Esmolar.lo perque no talla masa fi , costa d´emprar-lo.
Per consegüent ( ambsegüent ?  serià ? ) faig us de la quarta acepció del Diec i ves per on  :

Esmolar l'enteniment:  exercitar-lo per comprendre millor les coses.

He estat molt de temps per donar-m´em compte.

Només és quéstió d´emprar el cervell ? 

Obviant totes les circustancies contraries a n´aquest fet ?
Obviament com deia Whasenberg ( ni puta idea de qui és ) : no voler esser conscients de la realitat no fa que no ens afecti. Dirià que al manco sense enfollir.

Ha refredat el sopar : arros amb brou ben saboros.
Demà mati la realitat d´aixecar-me a les sis  i saber que la prorroga no es posible  no fa que em cansi manco o minvi la son.

I esmol el cervell avam si convé primer esforcar-me a trobar una nova feina , un metode per guanyar a la loteria o acabar amb un quant inutils fills  de ningu ....o cigocitar-me  i crear-ne una de acció mutant.



mens sana e corpore sepulto.








p-s    potser m´influeix El rastre blau de les formigues  d´en Ponç. Ara escolt  Petites paraules  d´en Sebastià Saurina  " es Titi "
 Açò i que sa tardor prest vindrà. Aixi sigui.








4 comentaris:

  1. Per treure't un somriure et deixo això que llegia fa un moment a ca'n Jp:
    "Al lloc del crim, només havien trobat un cap, però aquell detectiu, molt prudent no volia precipitar-se i encara no parlava d'homicidi. Havia comprovat en més d'una ocasió, que hi havia qui no necessitava el cervell per a fer vida normal".
    Tot i que penso que cal tenir-ho ben esmolat i encara així no n'hi ha prou.

    Sempre diuen que quan una porta es tanca s'obre una finestra, ara no sé si era així o a l'inrevés, de totes maneres et desitjo que sigui del teu gust i ben aviat. Ànims, nin!

    Aferradetes i uns bessets dolcets!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. i ric , si ! ric de llabis i de cervell . Aquesta n´és l´actitut , agafar un bon mall i obrir un gran forat als murs que ens volen empresonar.
      Gràcies al.lota.
      salut, alegria i besades.

      Elimina
  2. No perdo la paciència, ni la constància de llegir-te en tots els estats d'ànims en què et trobes. Jo també esmolo la consciència perquè me vagi afectant a estones la pell i a estones els ossos.

    Si trobes feina ho celebrarem. Si elimines algú indesitjable, no deixis rastres. Si et fas mutant, diga'm en quina forma t'he de buscar per poder continuar essent amics.

    Com Sa Lluna, petons dolços i abraçades llargues. Sense recàrrec.

    ResponElimina
    Respostes
    1. l´anim , com la tramontana , tornrà amb força amb la tardor .Tanta calor m´aixafa i certs comportamnets inaceptables considerats com a normals. Com la gatzona que muta , ja veus que he necesitat el meu temps per a tornar. De qualsevol forma i manera , esmolats , cansats o contens ens saben trobar, ens sabem amics.
      Gràcies de cor. Besades a carrèc meu . ;)

      Elimina